Box braids i København

Besøg vores salon centralt i København lige ved Marmorkirken. Her leverer vi skræddersyede løsninger efter dit behov. 

Beautiful boxbraids

Få smukke Box braids hos - Hair & Square

Box braids er en alsidig og praktisk hårstil, hvor du får mulighed for at eksperimentere med forskellige stilarter. Box braids beskytter dit hår mod skader og er derfor med til at bevare længden på dit naturlige hår. Ønsker du et smukt og unikt look, så er Box braids en veloplagt mulighed for, at tilføje noget ekstra til dit hår. Hos vores hårsalon i København er vi specialiserede i at flette smukke Box braids. Vores erfarne stylister står klar til at skabe dit ønskede look til dig

Hos Hair & Square er vi specialiserede i Box braids

Hos Hair & Square har vi mange års erfaring med at lave Box braids. Vores stylister skaber smukke og holdbare fletninger, og vi anvender udelukkende de bedste produkter, for at beskytte dit hår og forlænge holdbarheden på dine Box braids.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige stilarter og størrelser på Box braids. Vores stylister er desuden dygtige til at tilføje farver og mønstre i fletningerne, så du kan få et unikt og personligt look. Hvad enten du drømmer om små eller store, korte eller lange Box braids eller Box braids i forskellige farver og udsmykning, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte stil, som du ønsker.

Mens style
PHOTO-2022-01-16-16-59-40

Book en tid til at få lavet Box braids i København

Ønsker du at få lavet box braids centralt i København? Hos Hair & Square er vores stylister dygtige til at lave smukke og holdbare Box braids i den stil, som du ønsker. Vores stylister har stor erfaringen med at lave Box braids, og vi tager os god tid til at  lytte til dine ønsker. Desuden står vi til rådighed med anbefalinger til stilarter, som kan passe til dig, og med vejledning omkring vedligehold af dine Box braids.

Tøv ikke med at kontakte os eller booke tid online til at få lavet box braids i København. Vi ser frem til at skabe din drømmelook!

Hvor stammer Box braids fra?

Box braids har eksisteret i mange århundreder og stammer fra den afrikanske kultur. Navnet Box braids betyder at håret flettes i små firkantede sektioner, hvor fletningerne flettes i en firkantet form.

Oprindeligt blev fletningerne lavet for at beskytte håret i varme klimaer, og sidenhen er hårstilen blevet en populær verden over. Den dag i dag er Box braids en moderigtig stil, som både ses i modeblade og som street-style. Box braid stilen passer til alle aldre og alle hårtyper, og fremhæver dit personlige udtryk og stil.

Hvor stammer Box braids fra?

Der er mange grunde til at vælge at få lavet box braid. Se nogle gode grunde nedenfor:

Hos Hair & Square har vi mange års erfaring med at Box braids. Ring eller book en tid online – vi ser frem til at hjælpe dig med Box braids.

Åbningstider

Se hvornår vi har åbent

Man

10:00 - 18:00

Tirs

10:00 - 18:00

Ons

10:00 - 18:00

Tors

10:00 - 18:00

Fre

10:00 - 18:00

Lør

10:00 - 18:00

SØNDAG & HELLIGDAGE: LUKKET

*Der kan i særlig tilfælde og telefonisk aftales tid uden for den normal fastsatte åbningstid.