Afrikanske fletninger i København

Besøg vores salon centralt i København lige ved Marmorkirken. Her leverer vi skræddersyede løsninger efter dit behov. 

Cornrows

Hair & Square - Vi laver smukke Afrikanske fletninger

Leder du efter en ny og spændende frisure? Så kan afrikanske fletninger være et godt valg til dig. Afrikanske fletninger har mange fordele. Ud over at det er smukke og stilfulde, så er de afrikanske fletninger også veloplagte, hvis du ønsker en personlig frisure, som er let at vedligeholde, og som beskytter håret mod brud og skader.

Hos vores hårsalon Hair & Square i København tilbyder vi dig en professionel og pålidelig behandling, hvor vi skaber smukke afrikanske fletninger lige efter dine ønsker.

Vælg en professionel frisør til at lave Afrikanske fletninger

Afrikanske fletninger, som også bliver kaldt “box braids”, er en populær frisure blandt mange. De afrikanske fletninger stammer oprindeligt fra Afrika og og sidenhen har hårstilen spredt sig over hele verden. Afrikanske fletninger laves med en speciel teknik, hvor man binder kunstige fletninger eller dit eget hår i en tæt fletning hen over hovedbunden. Dernæst fortsætter man fletningen nedad. Frisuren er blandt andet populær da den er alsidighed, personlig, holdbar og har et stilfuldt udseende.

I vores salon i København er vi specialiserede i at skabe afrikanske fletninger, som er smukke og holdbare. Fletningerne laves så de passer til din hårtype og dine ønsker. Hos Hair & Square tilbyder forskellige stilarter og størrelser på fletningerne, så du får fri mulighed for at vælge det udseende, som du ønsker. Hvis du har lyst til ekstra detaljer i fletningen, såsom perler eller bånd, for at gøre looket mere unikt, er dette også en mulighed.

Hair extensions københavn
Wig

Book en tid til at få lavet Afrikanske fletninger i København

Ønsker du at få lavet smukke afrikanske fletninger i København? I vores salon er vi specialiserede i at lave smukke og holdbare afrikanske fletninger i den stil, som du ønsker. Vi er har stor erfaring, og tager os tid til at lytte til dine ønsker. Vi står også til rådighed med anbefalinger til stilarter og størrelser, der passer til dig. Hos os får du grundig vedledning i, hvordan du bedst vedligeholder og passer på dine fletninger, så de forbliver sunde og flotte så længe som muligt.

Du kan nemt booke en tid online eller telefonisk, så sørger vi for, at du får de fineste fletninger. I vores salon i København tager vi os af alt det hårrelaterede. Så kan du blot slappe af og nyde tiden og din nye smukke frisure.

Afrikanske fletningers oprindelse

 Afrikanske fletninger har eksisteret længe. Fletningerne stammer helt tilbage fra antikken. Fletningernes hovedformål var, som en praktisk håropsætning, hvor håret var beskyttet og stylet på samme tid. De afrikanske fletninger symboliserede social status og det kulturelle tilhørsforhold.

Med tiden er afrikanske fletninger blevet populære verdenen over, og fremstår moderigtige og stilfulde. Frisuren tiltrækker positiv opmærksomhed, og har været en del af moden i generationer.

Fordele ved Afrikanske fletninger

Der er mange fordele ved at få lavet afrikanske fletninger. Nedenfor ser du gode grunde til at få lavet afrikanske fletninger:

Ring eller book en tid online, hvis du har lyst til at få lavet afrikanske fletninger. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Åbningstider

Se hvornår vi har åbent

Man

10:00 - 18:00

Tirs

10:00 - 18:00

Ons

10:00 - 18:00

Tors

10:00 - 18:00

Fre

10:00 - 18:00

Lør

10:00 - 18:00

SØNDAG & HELLIGDAGE: LUKKET

*Der kan i særlig tilfælde og telefonisk aftales tid uden for den normal fastsatte åbningstid.