Cornrows i København

Besøg vores salon centralt i København lige ved Marmorkirken. Her leverer vi skræddersyede løsninger efter dit behov. 

Henrik Vedel - cornrows

Få lavet smukke Cornrows i København hos Hair & Square

Overvejer du at få lavet cornrows? Der er mange årsager til at få lavet cornrows. Cornrows kan beskytte håret mod styling produkter og varmebehandling. Desuden er cornrows stort set vedligeholdelses frie og kan designes lige efter dine ønsker. Hos Hair & Square i København er vi erfarne og specialiserede i at lave flotte cornrows fletninger og andre typer af fletninger.

Hos Hair & Square er vi specialiserede i Cornrows

Vores stylister er trænede i at lave forskellige typer cornrows fletninger, lige efter dine ønsker. Udover cornrows fletninger kan vi også lave andre typer af fletninger, såsom kinky twists, box braids og meget mere. Uanset hvilken type fletning du ønsker, skaber vi et flot resultat, ud fra dine ønsker og din personlige stil.

 

Hvad enten du ønsker et enkelt udtryk eller mere detaljerede cornrows, står vi klar til at hjælpe dig hos vores salon Hair & Square i København. Vi kan både hjælpe dig med at vælge den rette stil og mønster til dit hår, og rådgive dig også om, hvordan du bedst vedligeholder og plejer dine fletninger.

Cornrows
Cornrows

Book en tid til at få lavet Cornrows i København

Hos Hair & Square arbejder vi professionelt med Cornrows og tilbyder en bred vifte af cornrows, så vi kan give håret det look, som du ønsker. Vi tilbyder også andre behandlinger, som for eksempel hårstyling, så du kan være sikker på at få den bedste service og oplevelse, når du besøger vores hårsalon. Book en tid online her, eller kontakt os telefonisk her.

Hvor stammer Cornrows fletninger fra?

Cornrows fletninger har en lang historie. Cornrows har været en del af den afrikanske kultur i flere århundreder, og fletningerne kan spores tilbage til det gamle Egypten. Her var cornrows et symbol på social status, hvor man kunne dekorere sit hår, og samtidig passede på håret og beskyttede det mod solen, vind og vejr.

 

Cornrows fletninger er den dag i dag blevet meget populære verdenen over. Frisuren er en af de mest populære og traditionelle afrikanske frisurer, og indgår i den moderne hårmode verden over. Cornrows adskiller sig fra almindelige fletninger, da de er flettet stramt og tæt flettet langs hovedbunden. Fletningerne kan være helt enkle eller mere komplekse. Mønstrene kan variere fra enkle designs med lige linjer til mere avancerede design, hvor linjerne er snoede.

Fordele ved at få lavet Cornrows

Der er mange gode grunde til at vælge at få lavet cornrows. Nedenfor flere fordele ved at få lavet cornrows:

Hos Hair & Square står vi klar til at hjælpe dig med dine ønsker til cornrows. Vi har mange års erfaring. Ring eller book en tid online.

Åbningstider

Se hvornår vi har åbent

Man

10:00 - 18:00

Tirs

10:00 - 18:00

Ons

10:00 - 18:00

Tors

10:00 - 18:00

Fre

10:00 - 18:00

Lør

10:00 - 18:00

SØNDAG & HELLIGDAGE: LUKKET

*Der kan i særlig tilfælde og telefonisk aftales tid uden for den normal fastsatte åbningstid.