Påsætning og styling af parykker centralt i København

Besøg vores salon centralt i København lige ved Marmorkirken. Her leverer vi skræddersyede løsninger efter dit behov. 

  • Forsiden
  • Påsætning og styling af parykker centralt i København
wig

Den rigtige paryk til dig

Hos Hair & Square tilbydes et professionelt udvalg af parykker, og er klar til at skabe en paryk som får dig til at føle dig smuk og selvsikker hver dag!. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte paryk, som du kan bruge til enhver anledning. Årsagerne til at få en paryk kan være mange. Hvad enten du ønsker at forvandle dit look til en fest og lignende eller på grund af hårtab relateret til sygdom, så er Hair & Square altid klar til at rådgive og vejlede dig om parykvalg, styling og vedligehold af parykken, så du får et optimalt resultat.

Vi skræddersyer parykker efter dine ønsker og behov

Hair & Square har specialiseret sig i at tilpasse parykker i forskellige stilarter, farver og længder. Vores parykker er udelukkende fremstillet af i høj kvalitet af ægte hår og efter dine præferencer. Vores brede sortiment af parykker gør, at vi kan tilbyder parykker med forskellige hættetyper, der kan designes til at passe til forskellige hovedformer og -størrelser. Tilpasningsmulighederne ved parykkerne sikrer en komfortabel pasform. Vi har stor forståelse for, at det kan være meget udfordrende at en paryk, der passer til dine ønsker og behov, og som du føler dig tryg ved. Hair &Square  står klar med personlig og faglig rådgivning i forhold til valg og tilpasnings af parykken. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte paryk, som matcher dit udtryk og din stil.

wig to make you attractive
Hair extensions københavn

Hvor stammer parykker fra?

Man kan spore parykkens historie helt tilbage til antikken, hvor parykker dagligt blev båret af både mænd og kvinder i forskellige kulturer, som en vigtig del af deres påklædning. I Egypten bar faraoerne parykker. Parykker var ligeledes populære blandt det romerske og græske aristokrati.

Den dag i dag anvendes parykker fortsat som en del af mode og stil. Parykker kan også anvendes hos personer, der lider af hårtab som følge af sygdom eller medicinbehandling. Parykker bliver også brugt i teater- og filmproduktioner for at skabe realistiske karakterer og autentiske kostumer.

Book en tid til påsætning af paryk i København

Hair & Square er dedikeret til at hjælpe dig med at finde den rette paryk. Vi tilbyder mange forskellige slags parykker, og tilbyder udelukkende parykker som er fremstillet af ægte hår og ud fra holdbare materialer. Vi har mange års erfaring med parykker og kan guide dig gennem hele processen – lige fra valg af paryk, påsætning og påsætning af parykken til vedligeholdelse og styling.

 

Tøv ikke med at kontakte os eller booke tid online til at få en smuk paryk centralt i København. Vi glæder os til at skabe din drømmelook med en paryk, som du føler dig tryg ved!

Åbningstider

Se hvornår vi har åbent

Man

10:00 - 18:00

Tirs

10:00 - 18:00

Ons

10:00 - 18:00

Tors

10:00 - 18:00

Fre

10:00 - 18:00

Lør

10:00 - 18:00

SØNDAG & HELLIGDAGE: LUKKET

*Der kan i særlig tilfælde og telefonisk aftales tid uden for den normal fastsatte åbningstid.