Extensions i København

Besøg vores salon centralt i København lige ved Marmorkirken. Her leverer vi skræddersyede løsninger efter dit behov. 

2023-04-10 14.37.38

Hair & Square - eksperter i hair extensions

Ønsker du dig et tykkere eller længere hår? Hårtykkelse og hårlængde varierer meget fra person til person. Nogle hår har meget svært ved at gro håret hurtigt, og nogle oplever at deres hår bliver tyndere i perioder i livet. Med hår extensions bliver det muligt at opfylde ønsket om smukke og fyldige lokker nemt og hurtigt. Hos Hair & Square i København arbejder vi professionelt med extensions, og vi står klar til at skabe dit drømmehår med længere og tykkere hår.

Vælg en professionel hår extensions frisør

Hvis du overvejer at få påsat extensions, er det vigtigt at vælge en professionel, som har erfaring med påsætning af extensions. Med en erfaren stylist sikrer du, at påsætningen af dine extensions skaber et naturligt look. Derudover sikres det, at dine extensions har en høj holdbarhed og ikke skader dit naturlige hår. I vores hårsalon i København er vi specialiserede i påsætning af extensions. Vi sørger for at du får den bedste behandling og rådgivning omkring dine nye extensions.

Hos Hair & Square tager vi os tid til at rådgive dig om omkring dine extensions før, under og efter påsætningen. Vi giver grundig rådgivning omkring hvordan du bedst plejer dine extensions, så de forbliver skønne, smukke og holdbare. Vores kunde har efter endt påsætning altid mulighed for – normalt helt omkostningsfrit – at rå repareret/strammet op på extensions påsætningen. 

Hos Hair & Square tilbyder vi mange former for styling. Vi tilbyder blandt andet Box braids, Cornrows, og Afrikanske fletninger.

Beautifull wigs @Hair&Square
PHOTO-2022-03-20-22-17-30

Book tid til extensions i København

Hvad enten du ønsker mere fylde, længde eller blot en forandring i håret, så står vores dygtige frisører klar til at hjælpe dig. Vi arbejder professionelt med hårextensions hos vores hårsalon Hair & Square i København. Vi tilbyder vi en bred vifte af extensions-metoder, så vi kan give håret det look, som du ønsker. Kontakt os telefonisk, eller book en tid online.

Hårextensions som tilpasses din hårtype og ønsker

En af fordelene ved at vælge hairextensions er blandt andet, at man ikke behøves at vente på, at håret vokser ud. Alt afhængig af ens personlige hår type, kan det for nogle kan det være meget svært at gro håret naturligt, hvilket kan være frustrerende, hvis man ønsker længere eller fyldigere hår.

 

Hos Hair & Square tilbyder vi extensions aldrig før har været bleget eller anden behandling. Vores extensions skaber et naturlige look, og er meget holdbare og nemme at style. Vi tilbyder en bred vifte af extensions i mange forskellige farver og længder.

 

Selve påsætningen af extensions kan holde i ca. 2 måneder, mens holdbarheden af dine extensions med det rette vedligehold kan holde flere år.

Hvor stammer hårextensions fra?

Ønsker du dig et tykkere eller længere hår? Hårtykkelse og hårlængde variere meget fra person til person. Nogle hår har meget svært ved at gro håret hurtigt, og nogle oplever at deres hår bliver tyndere i perioder i livet. Med hår extensions bliver det muligt at opfylde ønsket om smukke og fyldige lokker nemt og hurtigt.

Hos Hair & Square i København arbejder vi professionelt med extensions, og vi står klar til at skabe til drømmehår, så du kan opnå længere og tykkere hår.

Åbningstider

Se hvornår vi har åbent

Man

10:00 - 18:00

Tirs

10:00 - 18:00

Ons

10:00 - 18:00

Tors

10:00 - 18:00

Fre

10:00 - 18:00

Lør

10:00 - 18:00

SØNDAG & HELLIGDAGE: LUKKET

*Der kan i særlig tilfælde og telefonisk aftales tid uden for den normal fastsatte åbningstid.