Om os

Introduktion

Velkommen til Hair&Square Extensions salon

Hair & Square byder dig velkommen til salonen med høj kvalitets løsninger til dit hår. Salonen er placeret i livlige Store Kongensgade i det centrale København – tæt på Frederiksstaden, Amalienborg, Marmorkirken og ikke mindst cafe- og forretningskvarteret omkring Kongens Nytorv og Strøget.

Det er nemt at komme dertil med offentlige transport i og med at salonen er beliggende ca. 100 meter væk fra Marmorkirkens Metrostation(M3 og M4). Hvis man kommer i bil, er der mulige P-Pladser (mod betaling) ved Marmorkirken og parkeringshuse ved Landgreven og Dronnings Tværgade -kun et par hundrede meter væk.

Vores mission er at du går ud af salonen efter vi har ordnet dit hår som en meget tilfreds kunde, der kommer tilbage. Hos os er den personlige betjening i højsæde og udfører derfor opgaver ud fra klare individuelle løsninger, baseret på mange års erfaring i branchen.

Så kort og godt:  Vi leverer individuel business på et højt kvalitativt niveau – fair and square

Ud over den almindelige service og salg af hårprodukter, kan vi tillige tilbyde særlig service for børn og sygdomsramte kvinder.

Børn: Det kan være rigtig populært at få en lavet en fletning – eventuel på en særlig måde og med en særlig farve. Det kunne blandt andet også være relevant og sjovt i forbindelse med børnefødselsdage, Haloween, fastelavn eller andre højtider.

Sygdomsramte kvinder: Vi ved desværre, at mange grundet sygdom (og graviditet) lider af pletskaldethed, tyndt hår samt skaldethed. Det er en udfordring, vi kan hjælpe dig med at løse.

Vores anmeldelser

Hvad siger vores kunder om Hair & Square